Varför arbetar du på Hemglass?

Det är roligt att jobba på Hemglass! Möt några av våra duktiga säljare.

 
  

Lennart Bohman i Hemglass Göteborg

Lennart kör Hemglassbil i Göteborgsområdet. Efter 9 år som Hemglassäljare säger Lennart att han fortfarande älskar sitt arbete. ”Det är roligt att komma till jobbet, varje dag.” Det som Lennart tycker är roligast är att prata med sina kunder eftersom alla är så positiva. Att arbeta ute, köra Hemglassbil och få njuta av frisk luft gillar Lennart. 

Lennart är glassälskare och har svårt att välja en favorit.

Klicka här för att ansöka online


Stefan Johansson i Hemglass Jönköping

Mina kunder är viktigast av allt. Utan dem så finns vi inte.

Jag tycker att detta sättet att jobba på passar mig bra. Det är viktigt att vara sig själv och att lära sig sina kunder. Arbetet är fritt, jag kan påverka och utveckla det för att nå resultat.

Inställningen till arbetet är mycket viktig Jag vill nå mål och kunna utveckla. Genom att själv vara förberedd, sätta upp egna små mål varje dag så ökar motivationen och man kan öka sin prestation. (Se inga hinder, se möjligheter, då lyckas man). Genom att jag är målmedveten och sätter egna krav på det mesta gör att jag lättare lyckas. Lyckas jag inte fullt ut så måste jag själv hitta en lösning. Det känns som en ny utmaning varje dag.

Det är alltid kul med en ny dag eftersom det alltid händer någonting nytt. Jag tror inte jag skulle kunna få känna denna speciella känsla med något annat arbete. Kul att få möta kunder i deras hemmamiljö och erbjuda unik service med bra produkter Eftersom vi som arbetar här som säljare är duktiga på olika saker, är det viktigt att vi automatiskt delar med oss av våra idéer och ger råd till varandra.

Viktigt att vara positivt inställd. Det smittar av sig. 

Klicka här för att ansöka online